Schwalbe Binnenband SV19A - 27.5/29 inch - 40/62-584/635 - 40 mm - Frans / Presta / Sclaverand - Butyl rubber - Zwart

10,95 5,48
7 Prijzen, De beste prijs bij Bergfreunde NL


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Schwalbe Binnenband SV19A - 27.5/29 inch - 40/62-584/635 - 40 mm - Frans / Presta / Sclaverand - Butyl rubber - Zwart

De ultieme binnenband voor jouw 27.5-, 28- en 29-inch fiets van een hoge kwaliteit. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige, duurzame binnenband die je fietsprestaties naar een hoger niveau tilt, dan is dit de perfecte keuze voor jou. Deze binnenband is speciaal ontworpen om lichtgewicht en extra sterk te zijn, waardoor je kunt genieten van een ongeëvenaarde snelheid en prestaties. Met de Schwalbe binnenband ben je verzekerd van een soepele rit en een geweldige handling, of je nu over asfalt scheurt of avontuurlijke off-road paden verkent. Bestand tegen ruwe omstandigheden. De Schwalbe binnenband is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en biedt uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Het gebruik van duurzaam butylrubber zorgt voor een langere levensduur en een verminderde kans op lekke banden. Je kunt met een gerust hart op avontuur gaan, wetende dat je binnenband bestand is tegen ruwe omstandigheden en onverwachte obstakels. Langere luchtvasthoudendheid De Schwalbe SV19A Extra Light binnenband staat bekend om zijn grote zuiverheid van het rubbermengsel, waardoor de lucht beduidend langer wordt vastgehouden. Je hoeft de band niet elke week op spanning te brengen, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van je fietsritten zonder je zorgen te maken over de bandenspanning. Met de SV19A Extra Light binnenband kun je vertrouwen op een langdurige luchtvasthoudendheid en een zorgeloze rijervaring. Optimaal gewichtsbesparing met de Extra Light-versie. Met de Schwalbe Extra Light binnenband geniet je van een optimale gewichtsbesparing op je fiets. Deze binnenband, met een gewicht van slechts 140 gram, is ontworpen om lichtgewicht en efficiënt te zijn, zonder concessies te doen aan de prestaties. Door te kiezen voor de Extra Light-versie van Schwalbe, kun je genieten van een verbeterde acceleratie, wendbaarheid en algehele fietservaring. Product eigenschappen:

  • Merk: Schwalbe
  • Type ventiel: Presta ventiel
  • Materiaal: Butylrubber
  • Kleur: Zwart
  • Wielmaat: 27.5, 28 en 29 inch
  • Gewicht: 140 gram
  • Ventiellengte: 40 mm
Over Schwalbe Schwalbe is wereldwijd beschikbaar voor fietsbanden en rolstoelbanden, maar in Europa zijn we de marktleider. Ons succes komt door onze specialisatie als "bandenfanatici" en onze focus op deskundig advies en goede service bij de vakhandel. Schwalbe is een merk van Bohle, een familiebedrijf sinds 1922. We hebben vestigingen in meerdere landen en distributiepartners in meer dan 40 landen. We produceren onze banden in samenwerking met de Koreaanse bandenfabrikant Hung-A in Indonesië. Kies voor Schwalbe en kies voor kwaliteit, deskundigheid en service!

Maat:
1.5,  27,  27.5,  29,  40,  40-mm,  62,  Extra,  Maat-40,  One size
Materiaal:
Rubber
Voorraad: