Zwarte BLIZ FietsMatrix Small 2022 sportbril, Unisex (dames / heren), Sportbril, Fietsa

89,95 66,50
3 Prijzen, De beste prijs bij Bergzeit


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour binnen 100 dagen gratis retourzending
Bezorgd door DHL, UPS

Over Zwarte BLIZ FietsMatrix Small 2022 sportbril, Unisex (dames / heren), Sportbril, Fietsa

Matrix Small is geschikt voor mensen met een smaller hoofd.
De breedte tussen de pootjes ter hoogte van de slaap is 120 mm

Matrix-sportbrillen met een cilindrische brede gezichtsveldlens, u kunt een nieuwe dimensie van de omgeving ervaren. Een lenstechnologie die het verticale zicht in de racepositie aanzienlijk verhoogt. Dit zijn ultieme functies in sportprestaties. Het verstelbare rubberen neusstuk en de uiteinden van de pootjes in de draadkern zullen de hele dag door comfort bieden, terwijl de bovenste lensluchtschoepen de ventilatie verhogen en het vocht op de lens verminderen. Getest en gevierd door verschillende bekende atleten over de hele wereld. Matrix levert waar en wanneer u maar gaat graag opmerkingen en opmerkingen, dankzij het opvallende ontwerp en het geweldige gezichtsveld. Technische kenmerken:

  • Hydro Lens System ™: Bliz Hydro Lens Technology ™ Een lens die Perfect Curve, Max UV-bescherming, X-PC Shatter Proof, Hydrophobic, Anti Scratch levert en indien gewenst Multicoating of gepolariseerd in één geweldige lens.
  • 100% UV-bescherming: Bliz Active Eyewear beschermt uw ogen efficiënt tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen.
  • Onbreekbare lens van polycarbonaat : de lenzen zijn gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat, die 10 keer meer schokbestendig zijn dan plastic of glazen lenzen en biedt de hoogste mate van bescherming.
  • Grilamid TR90: Dit zeer flexibele hightech materiaal biedt een zeer laag gewicht en uitstekende prestaties onder alle weersomstandigheden.
  • Verstelbare Neus Pad: de neus pad is verstelbaar voor een meer comfortabele en optimale pasvorm rond je neus.
  • Rubberen draadkern: de slapen in rubberen draadkern stellen u in staat om de bril aan te passen voor een nauwsluitende pasvorm rond uw hoofd.
  • Gewicht: 34 g
  • Alle Bliz Active-producten zijn verpakt in dozen gemaakt van recyclebaar materiaal.

Maat:
14,  S3
Materiaal:
Polycarbonaat
Voorraad: