Zwarte Salice Fietsbril 023 RW Black

99,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Salice Fietsbril 023 RW Black

Groot, mooi. One frame lens: zo presenteert de nieuwe 023-bril zich, bekwaam in het maken van moderne designlijnen die herinneren aan een sobere vintage, al snel zeer actueel en inderdaad bijna geprojecteerd op de toekomst. Dit is de vorm, zeker boeiend en niet-triviaal, van de laatstgeborenen onder de Salice-glazen, een 'alle sporten' voor alle smaken.

Top voor materialen en technologie, de 023 is avant-garde met zijn brede lens in hoog contrast polycarbonaat HC.

De behandeling met hoog contrast zorgt voor een groter contrast, een betere scheiding van zichtbare kleuren en een groter gevoel van diepte.

Het resultaat garandeert snellere reacties en betere prestaties.

UV400-bescherming garandeert maximale dekking tegen ultraviolette stralen.

Antireflectie elimineert verblinding, terwijl de hydrofobe stof water, stof en vuil wegschuift, wat zorgt voor een beter en altijd helder zicht. Met het frame dat alleen het bovenste deel van de lens profileert en stopt op de hoogte van de slapen waar het op een natuurlijke manier samenkomt, met een effectieve structurele en ontwerpklik, geeft de 023-bril bescherming en gezichtsveld. De pasvorm is uitzonderlijk voor volledige gezichtsdekking, maar tegelijkertijd vrijer dan full-frame modellen. Lichtheid is het andere pluspunt van een zonnebril. Het is gedrukt in Grilamid met de binnenkant van de terminals in Megol antisliprubber (zeer effectief op de slapen). Het bijna onzichtbare neuskussentje met directe ondersteuning op het gezicht garandeert comfort en voorkomt dat de bril wegglijdt. Verkocht met gespiegelde lens RW HC met hoog contrast, er wordt dan 023 geleverd van een tweede RW radiumlens die gemakkelijk en snel uitwisselbaar is.

Materiaal:
Polycarbonaat
Voorraad: