Zwarte AXA Compactline 35 - Fietslamp voorlicht - LED Koplamp - Steady - Auto On Fietsverlichting - Dynamo - 35 Lux

28,95
6 Prijzen, De beste prijs bij Internet-bikes.com


Merk:
AXA
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur Zwart

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en PostNL

Over Zwarte AXA Compactline 35 - Fietslamp voorlicht - LED Koplamp - Steady - Auto On Fietsverlichting - Dynamo - 35 Lux

AXA Compactline 35 Steady Auto: Automatisch werkende fietsverlichting van AXA. De Compactline 35 Steady Auto is een krachtige, dynamo aangedreven koplamp. Met een lichtopbrengst van 35 Lux ben je tot 3.250 meter zichtbaar voor medeweggebruikers en is je zicht tot 55 meter verlicht. Het voorlicht is speciaal ontwikkeld om de veiligheid van de fietser te verhogen. De fietslamp beschikt over een geïntegreerde reflector en Clear Lens Technology die ervoor zorgen dat je zichtbaar bent voor zowel tegemoetkomend verkeer als van opzij. De Compactline schakelt in de avond automatisch aan door de licht/donker schakelaar. Hierdoor ben je goed zichtbaar en altijd veilig op pad. De koplamp is makkelijk aan te sluiten op de dynamo van de fiets. Voor extra veiligheid is de Compactline voorzien van een standlicht functie. Dit houdt in dat het achterlicht nog 4 minuten blijft branden als je stil staat. Specificaties:

  • LED-lamp 35 Lux
  • 50.000 branduren
  • Voor naaf- en flankdynamo
  • Geïntegreerde reflector
  • Steady functie: de lamp blijft in stilstand nog 4 minuten branden
  • Automatisch licht/donker sensor
  • Zichtbaar tot 3.250 meter
De verlichtingsproducten van AXA AXA heeft een breed scala aan verlichtingsproducten, van lampjes waar je gezien mee wordt tot verlichting met veel licht waar je zelf uitstekend mee kan zien. Voor iedere fiets en fietser heeft AXA de juiste verlichting. Naast verlichting voor de dynamo heeft AXA ook verlichting die direct op een E-bike accu kan worden aangesloten, of is voorzien van batterijen. Daarnaast hebben we ook een mooi duurzaam alternatief, onze USB oplaadbare verlichtingsproducten. Hiermee hoef je nooit meer te zoeken naar nieuwe batterijen.

Maat:
6,  35
Materiaal:
Kunststof
Voorraad: