Oranje Verende Zadelpen Bodyfloat KINEKT 3.1 Carbon 27.2 x 380mm Large - 80 t/m 115kg

395,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Oranje

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Oranje Verende Zadelpen Bodyfloat KINEKT 3.1 Carbon 27.2 x 380mm Large - 80 t/m 115kg

De BodyFloat zadelpen isoleert het lichaam van trillingen en stoten. Deze isolatie verbetert het comfort, de controle, de prestatie en de vermoeidheid en zorgt voor een betere aansluiting op de fiets.
De verende zadelpen van Kinekt Seatpost (ook wel bekend als de Bodyfloat) heeft een volledige metamorfose ondergaan. Het design is nu nóg strakker en de offset is verkleind. Deze is nu slechts 12 millimeter in plaats van 25 millimeter. Dat wil zeggen dat de verhoudingen op de fiets, e-bike of speed pedelec, nagenoeg gelijk blijven. Tijdens het fietsen zal je recht boven de zadelpen blijven zitten.

Bodyfloat maakt gebruik van het gepatenteerde Isolation System. Dit systeem zorgt ervoor dat het lichaam tijdens het fietsen beschermd wordt tegen trillingen en schokken die veroorzaakt worden door oneffenheden op de weg. Zo zal je bij iedere kuil of drempel niet direct van je fiets stuiteren, want de Bodyfloat vangt de schokken volledig voor je op. Heerlijk comfortabel in gebruik en makkelijk zelf te plaatsen.

Deze modellen zadelpennen zijn voorzien van een veersysteem welke naar wens zijn in te stellen. De veren zorgen voor optimaal comfort door trillingen veroorzaakt door oneffenheden op de weg te absorberen en niet door te geven aan het lichaam van de berijder(ster).

Niet alleen wordt het comfort verhoogd, maar zorgt de BodyFloat dankzij het Isolation System er ook voor dat er geen energie verloren gaat tijdens fietstocht. De BodyFloat is geschikt voor (sport)fietsen, e-bikes en ook uitermate geschikt voor high speed e-bikes.

Ook ideaal voor mensen die ondanks bekken- of rugklachten toch willen (beginnen met) fietsen.

De specifieke van deze BodyFloat 2.1 zijn:

Heeft een instelbare veerweg van 0 tot 35mm.
Maat L
Geschikt voor gewicht tussen 80 - 115 kg (Oranje)
Dikte van de zadelpen 27.2mm
Materiaal zadelpen: carbon

Wil je tijdens het rijden eenvoudig de vering instellen? Bestel dan de handige Hand Tune-knob mee.

Bescherm het veersysteem tegen vuil en vocht. Neem de Wrap, een bijpassende beschermhoes voor de Bodyfloat.

Materiaal:
Carbon
Voorraad: