Zwarte Lezyne Tech Drive HV Medium - Minipomp - Aluminium - Presta/Schrader Ventiel - Zwart

29,95 28,41
2 Prijzen, De beste prijs bij Wiggle NL


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Lezyne Tech Drive HV Medium - Minipomp - Aluminium - Presta/Schrader Ventiel - Zwart

Mini Fietspomp - Ideaal voor onderweg
Als u regelmatig lange afstanden fietst en wat verder van huis bent is het erg handig om een mini fietspomp in uw tas mee te nemen. Stel dat u ineens terecht komt in een bosachtig gebied, dan is het aan te raden om uw banden iets leeg te laten lopen voor meer grip op de weg. Met een mini fietspomp kunt u vervolgens eenvoudig uw banden weer oppompen als u weer op een doorgaande weg uitkomt. Een mini fietspomp neemt erg weinig ruimte in beslag, wat de naam natuurlijk al doet vermoeden. Een gemiddelde mini fietspomp is tussen de 15 en 20 centimeter lang en weegt gemiddeld tussen de 50 en 100 gram. Een mini fietspomp is dus erg makkelijk mee te nemen en neemt weinig ruimte in beslag.

Mini Fietspomp - Veel keus bij Bikester
Bij Bikester kunt u verschillende mini fietspompen vinden van diverse merken. Bikester beschikt dus over een uitgebreid assortiment van ongeveer 130 mini fietspompen. Een mini fietspomp kunt u op Bikester vinden van onder andere de volgende merken:

Red
Lezyne
Topeak

De mini fietspomp is in verschillende kleuren beschikbaar zodat u altijd een passende zult vinden. Mocht u uw mini fietspomp bij Bikester bestellen dan is een speciale mini fietspomp houder ideaal. Deze monteert u aan uw fietsframe waardoor u uw mini fietspomp altijd met u mee kunt nemen en hem nooit zult vergeten. Tevens zult u geen gewichtsverschil ervaren doordat u hem kunt monteren op het centrale punt van het fietsframe. Een mini fietspomp hoeft dus zeker niet in de weg te zitten.

Mini Fietspomp - Een snelle ontwikkeling
Er zullen mensen zijn die denken dat een mini fietspomp niet zoveel voorstelt en dat de druk veel lager is dan een normale fietspomp waardoor u veel langer zult moeten pompen. Niets is minder waar. De maximale druk die u uit een mini fietspomp kunt halen is de laatste jaren zo erg verbeterd dat het nu al gemiddeld 8 bar is. Meestal is de mini fietspomp universeel wat betekent dat hij op verschillende ventielen past. Tegenwoordig kunt u ook een mini fietspomp vinden waarop een drukmeter zit zodat u goed in de gaten kunt houden hoever u bent met oppompen.

Mocht u dus veel fietsen en altijd de zekerheid willen hebben dat u uw banden kunt oppompen? Dan is een mini fietspomp van Bikester ideaal. Een mini fietspomp is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.


? Gewicht: 127 g
? Maximale druk: 6.2 Bar
? Type: minipomp

Materiaal

? Cilinder: aluminium

Pomp

? Geschikte ventielsoorten: autoventiel (AV)


Specificaties

Productinformatie
Afmetingen inclusief verpakking : 28,6 x 12,3 x 4 cm (lxbxh)
Gewicht : 169 g
EAN : 4712805976300

Productspecificaties
Type fiets : Racefiets
Type fietspomp : Handmatig
Max. druk : 6,2 bar
Gewicht : 169 g

Model
Seizoen : Alle seizoenen
Kleur : Zwart

Materiaal
Materiaal : Aluminium

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: