Thule Yepp Null Original Mini Voorzitje Bijoux Fietsstoeltje

109,95 84,95
De beste prijs bij Fiets-stoeltje.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Over Thule Yepp Null Original Mini Voorzitje Bijoux Fietsstoeltje

Samen veilig en comfortabel op de fiets dat is de Yepp Mini Het zitje heeft een strakke en trendy uitstraling en is gemaakt van een uniek comfortabel materiaal die schokken absorberen.

Een doekje over het zitje en het is weer droog en klaar voor gebruik Geen losse kussentjes meer die kwijt raken De 5-puntsgordel met kind veilige sluiting en de zachte schouderbandjes zorgen ervoor dat je kindje altijd goed vast zit.

Verder beschikt de Yepp Mini over een armleuning waar het kindje op kan leunen terwijl hij / zij van het zicht geniet. Wat de Yepp Mini uniek maakt is de grotere “instap” dan bij menig andere voorzitjes, waardoor je er langer plezier van hebt. Daarbij heeft het een geïntegreerde slot met reservesleutel dat het fietsstoeltje beveiligd tegen diefstal.

Om het fietsritje nog aangenamer te maken zijn er diverse leuke en handige accessoires te verkrijgen zoals een windscherm om vervelende vliegjes tegen te houden en een slaaprol voor een aangename hoofdondersteuning als alle opgedane indrukken de slaap opwekken

Dit trendy voorzitje is te monteren op een stuurpen met een diameter van 20 tot 28 mm. De Yepp Mini is TNO gekeurd. Ook zijn er losse adapters beschikbaar voor de montage op een 2e fiets Voor zgn Ahead sturen is er een speciale Ahead adapter als accessoire beschikbaar.