Qibbel Kinderzitje To Go Mini Basiselement Black Blauw (Jeans)

87,95 68,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Fiets-stoeltje.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Over Qibbel Kinderzitje To Go Mini Basiselement Black Blauw (Jeans)

Samen op ontdekkingsreis met het in Nederland gemaakte Qibbel Air voorzitje. Of je nu snel langs opa en oma wilt fietsen of een lange fietstocht wilt maken, je kindje kan zorgeloos en veilig tussen jouw armen de wereld ontdekken. Een voorzitje op je fiets is ideaal voor jonge kinderen tot 3 jaar (of 15 kilo). Met de Qibbel Air beleef je nóg meer fietsplezier. Jij omdat het voorzitje lekker licht is én je kindje vanwege de comfortabele zit. Wist je dat je vanaf 9 maanden al mag fietsen met je baby? Het voorzitje past op stuurpennen van gewone fietsen, E-bikes en ahead stuurpennen Waarom de Qibbel Air?

  • Van Nederlandse bodem (ontwikkeling, productie en assemblage)
  • Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar (15 kg)
  • Rugleuning van mesh, een licht en ventilerend materiaal
  • 5-puntsgordel voor optimale veiligheid
  • Voldoet aan de strengste Europese veiligheidsnorm
  • Gebruiksklaar uit de doos
  • Beschikbaar in 7 trendy kleuren
  • Makkelijke montage
  • Past op elke standaard (ook E-bike) stuurpen en ahead stuurpennen (met diameter van 22-36 mm en minimale hoogte van 20 mm)
  • Optioneel met windscherm en toybar voor nog meer fietsplezier
  • Stevig cijferslot tegen diefstal is los verkrijgbaar
Montage met twee linkerhanden Zie je op tegen de montage? Niet nodig. Ons voorzitje wordt kant-en-klaar geleverd. Hij kan uit de doos, direct op je fiets. De stuurpenbevestiging is geschikt voor een standaard stuurpen en een ahead stuurpen met een diameter van 22 tot 36 millimeter en minimale hoogte van 20 mm. Zo past het voorzitje op bijna iedere fiets, ook op E-bikes. De stuurpenbevestiging schroef je makkelijk vast met twee inbusmoeren (maat 6) vast. Let op, een inbussleutel wordt niet meegeleverd!
Wil je de stoel op meerdere fietsen gebruiken? Ook dat kan, met een extra stuurpenbevestiging (los te koop) wissel je makkelijk en snel van fiets. Op de stuurpenbevestiging kan ook het Qibbel windscherm en de Qibbel toybar worden bevestigd voor nog meer fietsplezier. Eerst zien, dan geloven? Kijk onze instructievideo’s en zie hoe makkelijk het gaat. Veiligheid voorop Veiligheid staat bij ons altijd op nummer één. Daarom voldoen onze Qibbel Air fietszitjes aan strenge Europese veiligheidsnormen. Onze voorzitjes zijn dus uitvoerig getest en veilig bevonden waardoor je zorgeloos met je kindje op pad kunt. Comfortabele en ventilerende rugleuning van mesh De rugleuningen van de Qibbel Air stoeltjes zijn bespannen met mesh. Dit is een zwarte, sterke en slijtvaste 3D-geweven stof die lang meegaat en daarmee duurzaam is. Omdat mesh geen vocht opneemt is het zitje snel droog als het in de regen gestaan heeft, wel zo prettig. Op warme zomerdagen heeft mesh het voordeel ventilerend te zijn waardoor je kind het hoofd koel kan houden. En het mesh veert waardoor de rug goed en comfortabel wordt ondersteund. Lokaal duurzaam gemaakt in Nederland Alle Qibbel stoeltjes worden in Nederland gemaakt. De ontwikkeling, productie van de onderdelen en het assembleren gebeurd allemaal in onze fabriek in Krimpen aan den IJssel. Qibbel is onderdeel van Widek, een familiebedrijf (ontstaan in 1936) die fietsaccessoires maakt. Door de lokale productie is de transportafstand minimaal waardoor er weinig kilometers gemaakt worden voordat het stoeltje bij jou op de fiets zit. Wel zo goed voor het klimaat. Daarnaast werken we alleen maar met groene energie waarvan meer dan de helft zelf wordt opgewekt. Ook maken we gebruik van gerecyclede materialen en zijn al onze stoeltjes goed te repareren voor een lange levensduur. Wel zo duurzaam!