Zwarte Zadel op Stang Kinderzitje-Zadel op buis-NR.5 voor herenfiets met Oversized frame

99,95 72,99
De beste prijs bij Fiets-stoeltje.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Zadel op Stang Kinderzitje-Zadel op buis-NR.5 voor herenfiets met Oversized frame

Zadel op Stang is een ontzettend handig concept. Een los zadel op de stang van de fiets, ideaal voor kinderen tot ongeveer 7-8 jaar. Een zadel voorop de stang is doorgaans een prima alternatief voor een fietsstoeltje, bijvoorbeeld als uw kind te zwaar wordt voor een voorzitje.
Afmetingen
Zadel op Stang nummer 5 is speciaal ontwikkeld voor herenfietsen met oversized (aluminium of stalen) frame. Heeft uw herenfiets twee stangen van normale grootte? Dan heeft u zadel op stang model 2 nodig. Deze is ook te vinden op bol.com. Dit alternatieve fietszitje met stalen voeten- en ruggensteun is gemaakt voor een bovengemiddeld dikke onderbuis van maximaal 78 millimeter (en een bovenbuis van maximaal 46 millimeter).
Handig: Nu u de afmetingen weet, kunt u zelf de bovenbuis en de onderbuis van uw eigen fiets meten om te kijken of deze versie van Zadel op Stang erop past!
Draaggewicht tot 40 kilo !
Bij bestelling krijgt u montage-instructies meegeleverd. U vindt ze ook hier op de pagina. Het maximale draaggewicht van dit zadel is 40 kilo.
Makkelijker sturen
Het zadel monteert u tussen het stuur en het gewone zadel in. Aangezien het frame het gewicht van uw zoon of dochter draagt, hebben deze kilo’s geen invloed op het stuurgedrag. De Zadel op Stang is eenvoudig te bevestigen en zit niet in de weg. Het model dat u hier ziet, is Zadel op Stang nummer 5. Naast nummer 5 zijn er ook de modellen 1, 2, 3 en 4, allen van het gelijknamige, Groningse merk Zadel op Stang.
Verankerde rug- en voetensteun
Het zadel heeft een vaste ruggensteun, plus voetensteuntjes die aan het zitje zelf verankerd zijn. De Zadel op Stang zit stevig vast en draaien van het zadel en de steunen is niet mogelijk. Uw kind zit dan ook comfortabel en stabiel in de juiste positie. Zorg echter wel dat het klittenband bij de voetsteunen goed om de voeten zit, zodat de kindervoetjes niet tussen de spaken kunnen komen.
Tip: De los te bestellen spaakbeschermer van Zadel op Stang, ook te bestellen hier op Bol.com, zorgt voor extra veiligheid! Het zitje is enorm veilig maar het kan nooit veilig genoeg zijn. Veiligheid staat natuurlijk voorop. Als kinderen ouder worden en de beentjes langer worden en de benen uit de voethouder slippen heeft u de zekerheid dat de voeten nooit tussen de spaken kunnen komen. Uiteraard kunnen de voetjes gewoon vastgezet worden door klittenband bij de voetsteunen.