Witte scicon aerocomfort 3.0 tsa bike travel bag black white

666,99
De beste prijs bij Wiggle


Merk:
Kleur:
Wit Zwart Zwart-Wit

Over Witte scicon aerocomfort 3.0 tsa bike travel bag black white

De Scicon Aerotech Evolution is momenteel de beste transportkoffer op de markt. Hij is perfect geoptimaliseerd voor het vervoeren van uw racefiets (voor frames met een grootte tot 62 cm) wanneer u op reis gaat per vliegtuig, trein of bus. Het ontwerp en de inrichting van de Aerotech zijn uitgevoerd in samenwerking met diverse professionele wielerteams.
Met deze koffer weet u zeker dat de fiets even veilig op de bestemming aankomt als u. De buitenkant van de koffer is gemaakt van ABS-kunststof, een zeer sterk materiaal dat ook wordt toegepast in de schaal van fietshelmen. De transportkoffer wordt afgesloten met TSA sluitingen. Deze sluitingen worden op hun beurt beschermd tegen stoten en schokken door Keylock Bumper Drivers. Aan de binnenkant bevindt zich een dikke schuimvoering die voorkomt dat het frame bekrast wordt of erger beschadigd raakt. Voor de beide wielen zijn er hoezen die aan de buitenzijde van de koffer worden geplaatst. Meerdere kabels houden alles perfect gepositioneerd.
Aan elk los onderdeel van de racefiets is bij het ontwerpen van deze fietstransportas gedacht. Alles heeft zijn eigen plek en wordt met bevestigingskoorden strak en stabiel vastgemaakt. Soepel rollende 40 mm thermorubber wieltjes in combinatie met meerdere handvatten maken de fietskoffer gemakkelijk te vervoeren.

Materiaal:
ABS
Maat:
Road
Voorraad: