XLC shopper dubbele Fietstas - BA-S90 - 36 liter - Zwart - BA-S89

61,80
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
WOHI,   XLC
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over XLC shopper dubbele Fietstas - BA-S90 - 36 liter - Zwart - BA-S89

De XLC Shopper is een robuuste dubbele fietstas, voor vele doeleinden geschikt, in de kleur zwart en met 36 liter inhoud. De shopper kenmerkt zich doordat hij eenvoudig afneembaar is, een ruim hoofdvak met extra vak heeft, reflecterende logo’s, stevige hengsels en ritssluiting. Neem als je gaat winkelen of naar werk gaat de XLC BA-S89 shopper mee. De shopper kan dankzij de twee handvatten eenvoudig worden gedragen en weer aan de fiets worden bevestigd.

Inhoud
Met 36 liter biedt de XLC shopper voldoende ruimte voor alle wekelijkse boodschappen. Maar je kan hem ook vullen met alle spullen die jij hebt gekocht met een dagje shoppen, een picknick of jou pakketje die je wilt versturen. Hoe ga jij de XLC shopper vullen?

Waterafstotend
Ben je onderweg met de XLC shopper en komt er een regenbui? Geen probleem want de shopper is waterafstotend zodat jou spulletjes droog blijven tot je weer droog staat. Zo kan je alle situaties aan op de fiets zonder je zorgen te maken.

Liever compact?
De XLC Shopper is ook beschikbaar als enkele tas voor achterdragers. Deze versie heeft een inhoud van 18.5 liter. De enkele versie is de ''XLC Shopper Fietstas - BA-S89''

Materiaal:
Polyester
Voorraad: