Diverse-kleuren Johntoy Reflector - Fiets reflectoren - Spaakreflectoren - Spaakverlichting - Fiets accessoires - multicolor - 18 stuks

1,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Internet-bikes.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren GeenKleur

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en PostNL

Over Diverse-kleuren Johntoy Reflector - Fiets reflectoren - Spaakreflectoren - Spaakverlichting - Fiets accessoires - multicolor - 18 stuks

Spaakreflectoren 18-delig multicolor

Laat jouw fiets extra goed opvallen met deze kleurrijke spaakreflectoren van Bike Fun! In de set zitten 18 verschillende spaakreflectoren in allerlei felle kleuren die je eindeloos kunt combineren. De reflectoren zijn gemakkelijk tussen de spaken van je fiets te bevestigen met het kliksysteem. De felle kleuren zorgen er i.c.m. je fietsverlichting voor dat je goed opvalt in het verkeer! De reflectoren zijn bedoeld als spaakverlichting om beter op te vallen in het donker.

Spaakreflectoren bevestigen

Grote spaakreflectoren: Schuif de spaakreflectoren vanaf de bovenkant van het wiel naar beneden totdat je een klik hoort. De spaakreflector zit dan goed vast.
Ronde spaakreflectoren: Klik de spaakreflectoren vast op 2 spaken tot je een klik hoort. De spaakreflector zit dan goed vast.

Specificaties:

  • Gemaakt van kunststof
  • Multicolor
  • 18 stuks
  • Zorgt voor betere zichtbaarheid in het verkeer
  • Gemakkelijk te bevestigen met het kliksysteem

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: