Spanninga NR 9 Fiets achterlicht - Dynamo - Standlicht - inclusief montagemateriaal

28,02
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Spanninga NR 9 Fiets achterlicht - Dynamo - Standlicht - inclusief montagemateriaal

Breng je graag een eerbetoon aan het verleden? En fiets je vol trots en plezier op je retro fiets? Dan is het NR 9 dynamo achterlicht (met Standlicht functie) zonder twijfel geschikt voor jou! Dit druppelvormige spatbord achterlicht is afgewerkt met chroom. Het is de perfecte toevoeging aan alle nostalgische retro fietsen.

Het NR 9 achterlicht is een moderne versie van de metalen achterlichten die populair waren in de jaren ’50. Deze achterlichten zijn jarenlang het vlaggenschip van Spanninga geweest. Het is niet voor niets dat we al sinds 1918 bestaan. De NR 9 is een eenvoudig, stijlvol en handig achterlicht voor moderne retro fietsen.

De NR 9 is de perfecte combinatie tussen klassieke elementen en moderne toevoegingen. Hij is uitgerust met de beste LED technologie en heeft een licht opbrengst van 5 Candela. Hiermee ben je zichtbaar tot maar liefst 500 meter.

De dynamo versie van de NR 9 heeft een handige Standlicht functie. Deze functie biedt extra veiligheid. De lamp brandt namelijk nog 4 extra minuten nadat je stopt met fietsen.

De NR 9 voldoet aan verschillende Europese regelgevingen, waaronder het Duitse StVZO.

* De dynamo versie van de NR 9 wordt via de koplamp aan de dynamo verbonden.

Materiaal:
Chroom,  Kunststof
Voorraad: