Zwarte Spanninga Pixeo Fiets achterlicht - Batterij - Met beschermbeugel

21,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood Zwart

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Spanninga Pixeo Fiets achterlicht - Batterij - Met beschermbeugel

Klein, kleiner, kleinst… maar zeer krachtig! Dat is het Pixeo batterij achterlicht met extra beschermbeugel van Spanninga. Het perfecte achterlicht voor montage op het spatbord. De beschermbeugel maakt de lamp extra robuust. Hij is gemaakt van staal en beschermt de Pixeo tegen schade, bijvoorbeeld wanneer je fiets omvalt of iets tegen de lamp aanrijdt.

De Pixeo kan met 3 woorden worden omschreven: slank, klein en licht. Het unieke design heeft een breed venster, waarmee de Pixeo een grote zichtbaarheid tot maar liefst 500 meter heeft. Hij heeft 1 heldere LED met een licht opbrengst van 8 Candela. Samen met zijn reflector, biedt dit achterlicht optimale veiligheid op de weg. Je bent goed zichtbaar vanaf de achterkant en vanaf de zijkanten.

De Pixeo heeft een lange brandduur van 120 uur. Erg goed voor een batterij achterlicht met zo’n sterke licht bundel. Hij werkt op 2x AAA batterijen. Deze worden meegeleverd met het product. Zijn de batterijen bijna leeg? Geen paniek! De handige batterij-laad-indicator geeft op tijd een signaal wanneer je de batterijen moet vervangen.

De Pixeo voldoet aan verschillende Europese regelgevingen, waaronder het Duitse StVZO.

Materiaal:
Kunststof
Maat:
M
Voorraad: