Zwarte Spanninga Pixeo Fiets achterlicht - Batterij - Met Auto-sensor

6,50
3 Prijzen, De beste prijs bij Homedepotxxl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Verzendkosten 4,50
1 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte Spanninga Pixeo Fiets achterlicht - Batterij - Met Auto-sensor

Klein, kleiner, kleinst… maar zeer krachtig! Dat is het Pixeo batterij achterlicht met Auto-sensor van Spanninga. Het perfecte achterlicht voor montage op het spatbord.

De Pixeo kan met 3 woorden worden omschreven: slank, klein en licht. Het unieke design heeft een breed venster, waarmee de Pixeo een grote zichtbaarheid tot maar liefst 500 meter heeft. Hij heeft 1 heldere LED met een licht opbrengst van 8 Candela. Samen met zijn reflector, biedt dit achterlicht optimale veiligheid op de weg. Je bent goed zichtbaar vanaf de achterkant en vanaf de zijkanten.

Deze batterij versie van de Pixeo is uitgerust met een Auto-sensor. Deze sensor meet hoe donker het buiten is. Op basis hiervan schakelt hij de verlichting AAN en UIT. De Pixeo heeft een lange brandduur van 120 uur. Erg goed voor een batterij achterlicht met zo’n sterke licht bundel. Hij werkt op 2x AAA batterijen. Deze worden meegeleverd met het product. Zijn de batterijen bijna leeg? Geen paniek! De handige batterij-laad-indicator geeft op tijd een signaal wanneer je de batterijen moet vervangen.

De Pixeo voldoet aan verschillende Europese regelgevingen, waaronder het Duitse StVZO.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: