Oranje Spanninga achterlicht lineo xb batterij 50/80mm

27,99
3 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Oranje Zwart

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Oranje Spanninga achterlicht lineo xb batterij 50/80mm

Let op! Dit is een RetourDeal product, dit product kan cosmetische of verpakkingsschade hebben en is daardoor zeer scherp geprijsd. De werking van het product en de volledigheid is door onze medewerkers gecheckt: Ben je op zoek naar unieke verlichting? Dan is het Lineo Xb batterij achterlicht van Spanninga het perfecte antwoord voor jou! Hij heeft 2 gebogen licht lijnen, 1 in elke onderste hoek van de lamp. Hiermee is het licht van de Lineo zeer herkenbaar en geeft hij een opvallend tintje aan iedere fiets. De Lineo is uitgerust met de Light Line Technologie©. Deze leidt het licht via speciaal gevormde licht lijnen.

Het design van de Lineo is uniek, gebaseerd op verlichting in de auto industrie. Wat ook opvalt is zijn sterke licht bundel. 2 heldere LED’s zorgen voor een licht opbrengst van 10 Candela. Hiermee ben je zichtbaar tot maar liefst 600 meter. Samen met de grote reflector, biedt dit achterlicht optimale veiligheid op de weg. Je bent goed zichtbaar vanaf de achterkant en vanaf de zijkanten.

De Lineo heeft een flexibele bevestiging. Dit betekent dat hij op bagage dragers past met een bout afstand van 50-80mm. De batterij versie van de Lineo heeft een zeer lange brandduur van 180 uur. Dit is erg goed voor een batterij achterlicht met zo’n sterke licht bundel. Hij werkt op 2x AA batterijen. Deze worden meegeleverd met het product. Zijn de batterijen bijna leeg? Geen paniek! De handige batterij-laad-indicator geeft op tijd een signaal wanneer je de batterijen moet vervangen.

Het Lineo achterlicht voldoet aan alle Europese wetten, waaronder de Nederlandse RKF en het Duitse StVZO.

Maat:
50
Materiaal:
Kunststof
Voorraad: